Wegens carnaval zijn wij gesloten van 24 t/m 28 februari.
In week 9 worden geen bestellingen geleverd. 

 

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
0
Menu
Categorieën
https://www.onlinestaal.nl/nl/klantenservice/verzenden
Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 7u30 - 16u30
Zoeken
Advies nodig? +31 (0) 46 20 21 349
Winkelmandje

  VERZENDSERVICE 


  Levertijd

  Wij streven ernaar de door u bestelde goederen zo snel mogelijk bij u te leveren. Het is mogelijk om uw bestelling zonder bewerking binnen 7 werkdagen bij u te bezorgen, mits voorradig. Indien de gewenste metalen niet voorradig zijn en de levering hierdoor enige vertraging oploopt, zullen wij u hierover binnen 24 uur contacteren. Gelieve er rekening mee te houden dat verzinken en/of stralen 1 tot 1,5 week extra tijd in beslag kan nemen. 

  Bezorgen

  De bezorgkosten bedragen 50 euro. 

  Zodra de goederen klaar zijn voor verzending, worden deze getransporteerd naar het door u opgegeven adres. Wilt u echter gebruik maken van een ander afleveradres, dan kan dit tijdens het bestelproces of per e-mail aangegeven worden. Wij gaan ervan uit dat u op de dag van levering, waarover wij u van te voren informeren, aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Indien u niet aanwezig bent, worden de door u bestelde goederen alsnog afgeleverd. 

  Afhalen

  Indien u heeft aangegeven dat u de bestelling liever zelf wenst af te halen, ontvangt u binnen enkele dagen van ons een e-mail met de daarin aangegeven datum dat de goederen voor u klaar liggen. Moest deze datum niet schikken, gelieve dan contact met ons op te nemen.