In verband met Hemelvaart zijn wij donderdag 26 mei en vrijdag 27 mei gesloten. 
Let op! Levertijden kunnen afwijken. Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Ja, ik geef toestemmingNee bedankt
0
Menu
Categorieën
https://www.onlinestaal.nl/nl/klantenservice/verzenden
Wij zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar tussen 7u30 - 16u30
Zoeken
Klantenservice +31 (0) 46 20 21 349
Winkelmandje

  VERZENDSERVICE 

  Het leveren van metalen is vergeleken met het verzenden van een regulier pakket een complexere klus. Het gaat immers om speciaal lengtetransport. 

  Levertijd

  Wij zullen uw bestelling, mits voorradig, binnen 10 werkdagen leveren. Dit geldt voor onbehandelde profielen, zonder bewerking. Indien de gewenste metalen niet voorradig zijn en de levering hierdoor vertraging oploopt, zullen wij u hierover contacteren.

  Let op! Wij kunnen op voorhand geen specifiek levermoment garanderen. De levertijd is slechts één werkdag van tevoren bij ons bekend. Wij kunnen tot die tijd geen informatie geven over het moment van leveren. Bij een levering kunnen er geen afspraken gemaakt worden. U kunt er bijvoorbeeld wel voor kiezen om de bestelling in een bepaalde week te laten leveren. 

  Wenst u de profielen te laten verzinken of stralen, gelieve dan rekening te houden met een extra lange levertijd van circa 3 tot 4 weken. 

  Zodra u ingepland staat voor levering, ontvangt u de dag tevoren een e-mail dat uw order de volgende werkdag geleverd wordt en op welk dagdeel. Dit dagdeel is enkel een indicatie, het kan zijn dat uw order eerder of later wordt geleverd, afhankelijk van de verkeerssituatie. 

  Orders worden op werkdagen tot 15.00 uur in behandeling genomen. Daarna, als ook in het weekend, telt de eerstvolgende werkdag als besteldag.

  Tarieven & Bezorgen

  Het bedrag dat u moet betalen voor het versturen van uw bestelling is afhankelijk van het gewicht en de afmetingen.

  Kleintransport:

  • Maximum formaat: 150x50x50 cm
  • Maximum gewicht: 23 kilo 
  • Prijs: 13,50 euro exclusief btw 

  Is uw order echter groter of zwaarder dan bovengenoemde waarden dan bedragen de transportkosten 70 euro exclusief btw. 

  Zodra de goederen klaar zijn voor verzending, worden deze getransporteerd naar het door u opgegeven adres. Wilt u echter gebruik maken van een ander afleveradres, dan kan dit tijdens het bestelproces of per e-mail aangegeven worden. Wij gaan ervan uit dat u op de dag van levering, waarover wij u van te voren informeren, aanwezig bent om de bestelling in ontvangst te nemen. Indien u niet aanwezig bent, worden de door u bestelde goederen toch afgeleverd. 

  Uw bestelling wordt op een door ons goed bereikbare plaats gelost. Uw bestelling wordt op uw oprit, parkeerplaats of straat gelost. Tot aan of op de stoep, tot waar mogelijk. U kunt altijd in overleg met de chauffeur een geschikte losplaats bepalen. Het oordeel van de chauffeur is hierin bepalend. Aanwijzingen van de klant betreffende de losplaats geschieden altijd op uw eigen risico. Wij doen ons uiterste best om aan uw wensen, wat betreft leverplek te voldoen.

  Afhalen

  Indien u heeft aangegeven dat u de bestelling liever zelf wenst af te halen, ontvangt u binnen enkele dagen van ons een e-mail met de daarin aangegeven datum dat de goederen voor u klaar liggen. Moest deze datum niet schikken, gelieve dan contact met ons op te nemen.